Retsept
Puru:
* 50 g jahu (mandli, spelta)
* 50 g suhkrut ( võib ka vähem)
* 25 g kookosrasva või vegan margariini (külma)
* 25 g kookoshelbeid
* 25 g mandlilaaste
* kaneel, kardemon
Põhi:
* 100 g kookosrasva või vegan margariini
* 125 g suhkrut
* 1 spl vanillipastat
* 1 spl küpsetuspulbrit
* 200 g jahu (spelta, tatra)
* 200 ml taimset piima
* 500 ml hakitud rabarberit ( või rohkem)
* 1 spl kaneeli
* 1 spl kardemoni
Sega puru kokku, õlita või vooderda 24cm läbimõõduga lahtikäiv koogivorm. Haki rabarber. Sega margariin või kookosõli ja suhkur kreemiks, lisa vanill. Teises kausis sega jahu ja küpsetuspulber. Sega kõik põhjaained omavahel ja kalla tainas koogivormi. Kata rabarberitükkide ja purukattega. Pane ahju u 180kraadisesse ahju 35-40 minutiks. Lase natuke jahtuda ja lõika lahti. :P
No comments:
Post a Comment