Šokolaadi-avokaadopuding
* 3 küpset avokaadot
* 0,75 dl toorkakaod
* 0,5 dl kaarobipulbrit
* 0,75 dl vahtrasiirupit
* 6 tk datlit
* u 0,5 dl kookospiima
* paar tilka vanilliekstrakti
Püreesta kõik blenderis ühtlaseks ja serveeri.
Kõrvitsaseemneküpsised
* 2,5 dl kõrvitsaseemneid
* 8 medjool datlit või 14 tavalist
* vajadusel törts vahtrasiirupit
Jaga kõrvitsaseemned kolme ossa ja purusta üks osa köögikombainis u 50 sekundit. Lisa datlid ja teine osa kõrvitsaseemneid kuni segu muutub kleepuvaks. Lõpuks lisa kolmas osa kõrvitsaseemneid ja purusta pisut aega. Jäta natuke tükke ka sisse. Vormi segust käte abil lamedad küpsised ja pane külmkappi.Küpsised on hea maitsega, aga jäävad pehmed ja nätsked Järgmine kord proovin kuivatiga.
EDIT: Proovisingi kuivatis, tulid krõbedamad. Meile meeldis nii rohkem. :)
No comments:
Post a Comment