24 September 2013

Täidetud patissonid

Need väikesed patissonid on väga dekoratiivsed ja sellepärast ei raatsinud ma neid tükkideks lõigata, vaid täitsin hoopis tomati-paprika hautisega.

                                               Täidetud patissonid

                                           * 6 tk patissoni
                                           * 2 väikest tomatit
                                           * 1 paprika
                                           * 1 sibul
                                           * pool purki must ube
                                           * 1 küüslauguküüs
                                           * soola, pipart
                                           * punet, estragoni
                                           * suitsutatud paprikat
                                           * soovi korral taimset juustu

Lõika patissonidel kaaned maha ja urgitse sisu välja. Haki see koos tomati, paprika, sibula ja küüslauguga peeneks ja viska pannile hauduma. Kurna ja loputa oad ning pane ka pannile. Maitsesta ja sega juurde natuke riivitud juustu. Täida patissonid hautisega, pane natuke riivjuustu peale, müts pähe ja ahju. 180 kraadi juures. Umbes pool tundi ja valmis.

No comments:

Post a Comment