08 May 2013

Martsipanikommid emadepäevaks.


Väike edasiarendus mu martsipaniteemale. Nuputasin, mida oma uhke martsipaniga ette võtta ja leidsin (jälle!) nami-namist toreda kommiretsepti. Alkoholi jätsin välja ja ploomide asemel kasutasin kuivatatud viigimarju.

                                          Martsipanikommid


                                                 * 100 g martsipani
                                                 * 2 tk kuivatatud viigimarja
                                                 * 70 g tumedat šokolaadi
                                                 * kaunistamiseks näiteks kookoshelbeid
                                               


Haki viigimarjad peeneks ja sõtku martsipani hulka. Veereta käte vahel u Raffaello suurused kuulikesed. Sulata vesivannil šokolaad ja kasta martsipanikuulid sulašokolaadi sisse. Mina kasutasin paberist vorme-tõstsin supilusika abil šokolaadise kuuli kruusist välja ja panin vormi ¨mütsiks¨ pähe. Nii oli mugav komm ringi keerata ja lauale tahenema panna. Kaunista kookoshelveste või muu meelepärasega.












No comments:

Post a Comment