27 May 2013

Umbrohulaine

Kallis ämm tõi mulle Lõuna-Eestist suure hunniku erinevat umbrohtu. Kuna ma kõike ei jõudnud salatina süüa või pestoks keerata, sai osa supiks. Eksperimenteerin hetkel toiduga ja annan kehale puhkust ehk siis väldin kõike loomset ja lisaks ka soola, suhkrut, teravilja jne. Vaid taimne ja toores või võimalikult vähe töödeldud. Siiani olen eluga rahul. :)


                                     Umbrohusupp

                                     * sibulat
                                     * varssellerit
                                     * kookosõli
                                     * spinatit
                                     * naati
                                     * võilillelehti
                                     * nurmenukulehti
                                     * sparglit
                                     * sidrunimahla
                                     * Herbamare ürdipuljongit               
                                     * maitserohelist

Haki sibul ja hauta potis väheses kookosõlis klaasjaks. Keeda kiirkeedukannus u liiter vett. Lisa sibulale  
hakitud varsseller ja võilillelehed, veidi aja pärast kalla peale kuum vesi viska sisse ülejäänud roheline (va spargel) ja puljongipulber. Hauta pisut aega ja purusta kõik saumikseriga. Lisa supile juppideks murtud spargel ja maitse järgi sidrunimahla ja maitserohelist.

No comments:

Post a Comment